Hete maitresse van 39 wil een slaaf

Geertje48 is een 39-jarige maitresse uit Hoeksche Waard in de regio Zuid-Holland. Ze is een hete maitresse met bruin haar en ze wil een slaaf !
Ja, ik wil sex met deze maitresse
Laatst online:
Gisteren
Aantal keer bekeken:
2602x
Neemt anaal:
Nee
Geeft blowjobs:
Ja
Zaad slikken:
Nee
Relatie:
Mogelijk
Sexdating:
Ja
Orgie:
Nee
Orientatie:
Hetero
Facial
Zonder-condoom
Vingeren
Sm-dominant
Parenclub-bezoek
Persoonlijke info over Geertje48
Wie ben je?
Ik ben Geertje48, een 39-jarige moeder
Waar woon je?
Ik woon in Hoeksche Waard, Zuid-Holland
Hoe zie je eruit?
Ik heb bruine ogen, bruin haar en een slank lijf
Geertje48 in haar eigen woorden
Hoi daar, ik ben happy single maar zo af en toe.. Dan mis ik wel een lekkere man voor een spanennde nacht.. Als jij die man voor mij wilt zijn, kom je maar eens voorstellen bij me. Leuke man voor een hete nacht?
Commentaren
Log eerst in om berichtjes te kunnen schrijven
Wauw, echt heel mooi
★ Harlingen, Friesland
Ik wil me geil laten vernederen
★ Assen, Drenthe
Geil lijf!
★ Urk, Flevoland 👍 Geertje48 vindt dit leuk
Stuur Geertje48 een email
Vriendinnen
Tamara60
LigErAlKlaarVoor
Arien
Jolande47
Softy33
Dianke
Helen21
Diane31
Chantal76
Alle vriendinnen
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reŽle dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.