Hete dame van 54 wil slaafse mannen

Manon49 is een 54-jarige maitresse uit Zaanstad in de regio Noord-Holland. Ze is een hete dame met zwart haar en ze wil slaafse mannen !
Ja, ik wil sex met deze maitresse
Laatst online:
Vandaag
Aantal keer bekeken:
3219x
Neemt anaal:
Nee
Geeft blowjobs:
Ja
Zaad slikken:
Nee
Relatie:
Mogelijk
Sexdating:
Ja
Orgie:
Ja
Orientatie:
Hetero
Anaal
Dubbele-penetratie
Facial
Gangbang
Sm-dominant
Persoonlijke info over Manon49
Wie ben je?
Ik ben Manon49, een 54-jarige dame
Waar woon je?
Ik woon in Zaanstad, Noord-Holland
Hoe zie je eruit?
Ik heb blauwe ogen, zwart haar en een slank lijf
Manon49 in haar eigen woorden
Ik ben Manon, maar jij mag me Meesteres Manon noemen. Ik ben zeer dominant en laat me door niemand de les lezen. Als jij onderdanig genoeg denkt te zijn meldt je dan maar eens netjes bij me aan, graag met je slaven naam, een foto en je grenzen! Sex slaafje? Met ervaring? Je bent misschien welkom! Probeer het maar als je lef hebt!!!
Commentaren
Log eerst in om berichtjes te kunnen schrijven
Ik wil me goed laten mishandelen..
★ Almelo, Overijssel 👍 Manon49 vindt dit leuk
Heerlijk lijfje
★ Vianen, Utrecht
Stuur Manon49 een email
Vriendinnen
Rika60
Remi59
Ilona22
Zarah87
Linette28
Bianca5746
Mirthe66
Luna48
Christianne32
Alle vriendinnen
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reŽle dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.