Bdsm dame van 52 wil slaafjes

Pijnslavin is een 52-jarige maitresse uit Eemsdelta in de regio Groningen. Ze is een bdsm dame met licht blond haar en ze wil slaafjes !
Ja, ik wil sex met deze maitresse
Laatst online:
Vandaag
Aantal keer bekeken:
2106x
Neemt anaal:
Ja
Geeft blowjobs:
Ja
Zaad slikken:
Nee
Relatie:
Nee
Sexdating:
Ja
Orgie:
Nee
Orientatie:
Hetero
Orale-sex
One-night-stand
Ongeremde-sex
Sm-dominant
Buiten-sex
Persoonlijke info over Pijnslavin
Wie ben je?
Ik ben Pijnslavin, een 52-jarige dame
Waar woon je?
Ik woon in Eemsdelta, Groningen
Hoe zie je eruit?
Ik heb groene ogen, licht blond haar en een slank lijf
Pijnslavin in haar eigen woorden
Voor mij is de perfecte situatie een geliefde die ook nog eens mijn Dom is... ik zou zelf niet alleen een Dom/sub relatie willen... voor mijn gevoel ontbreekt er dan toch iets... Dominante lover die weet wat pijn is en genot.
Commentaren
Log eerst in om berichtjes te kunnen schrijven
Zo, echt heel mooi
★ Geldrop-Mierlo, Noord-Brabant
Je spleetje wil ik aflebberen
★ IJsselstein, Utrecht 👍 Pijnslavin vindt dit leuk
Hitsige vrouw..!
★ Noordwijk, Zuid-Holland
Stuur Pijnslavin een email
Vriendinnen
Ukkieslet
Leer46
Rebekka76
Meike40
Manouk88
Dogko
Margreet-
Beatrix24
Brandewijntje
Alle vriendinnen
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reŽle dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.