Fetish milf van 28 wil slaafjes

Wendy56 is een 28-jarige maitresse uit Zelzate in de regio Oost-Vlaanderen. Ze is een fetish milf met zwart haar en ze wil slaafjes !
Ja, ik wil sex met deze maitresse
Laatst online:
Gisteren
Aantal keer bekeken:
2691x
Neemt anaal:
Ja
Geeft blowjobs:
Ja
Zaad slikken:
Ja
Relatie:
Mogelijk
Sexdating:
Ja
Orgie:
Nee
Orientatie:
Hetero
Sm-onderdanig
Orale-sex
Sm-dominant
Transgender
Trio-sex
Persoonlijke info over Wendy56
Wie ben je?
Ik ben Wendy56, een 28-jarige milf
Waar woon je?
Ik woon in Zelzate, Oost-Vlaanderen
Hoe zie je eruit?
Ik heb bruine ogen, zwart haar en een slank lijf
Wendy56 in haar eigen woorden
Kun je toch niet geloven? Ik nog alleen? Ja na die sukkel ben ik weer helemaal alleen. En dit keer ben ik kieskeurig. En daarom zeiden mijn vriendinnen dat ik het hier moest proberen. Hier zouden echte mannen moeten zitten. Goed geile en hete sexy mannen. Ik zou zeggen kom maar gelijk door dan. Niet lullen, iemand die gaatjes wil vullen. Kun jij in plaats van lullen wel goed gaatjes vullen?
Commentaren
Log eerst in om berichtjes te kunnen schrijven
Ik heb zin om gepijpt te worden door jou
★ Tholen, Zeeland
Sexy meesteres
★ Doetinchem, Gelderland 👍 Wendy56 vindt dit leuk
Stuur Wendy56 een email
Vriendinnen
Lien29
Cindy60
Saida63
Laura68
Vera7942
Nadien
Carlien30
Esmeralde71
Carleen57
Alle vriendinnen
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reŽle dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.